Kamis, 28 Juni 2012

Umrah Ταξίδια

Umrah Ταξίδια



Θα πιστεύατε, αν θρησκευτικού προσκυνήματος, θα μπορούσε να έχει σημαντική επίδραση στη ζωή ενός ατόμου (?) Ή είσαι σίγουρος αν μπορεί επίσης να εκτελέσει Umrah ανακούφιση από το στρες (;) Ο άνθρωπος στο σύγχρονο και εξελιγμένο είναι απασχολημένοι αναζητούν μια λύση για να ανακουφίσουν την πλήξη και το άγχος της πολυάσχολης δραστηριότητας sehariannya . Όταν ένας οδηγός Κόρδοβα προσκύνημα σεζόν χθες, από σύμπτωση είχα μια συζήτηση με έναν ψυχίατρο υπηκόους Πακιστάν. Με άπταιστα αραβικά, εξήγησε τη σημασία του τουρισμού για τους Αγίους Τόπους ruhiyyah να αποζημιώσει για τα συναισθήματα και τις πιέσεις της ζωής σε αυτήν την σύγχρονη εποχή.

Ακόμα σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος ο οποίος πραγματοποιεί μια σειρά από Umrah λατρείας θα βιώσουν μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης είναι πολύ δραματικά πριν από την εφαρμογή. Thawaf, syai, σε συνδυασμό με ιερατικώς προσευχές στο Masjid Al-Χαράμ θα προκαλέσει χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης ορμόνη στον άνθρωπο. Η κορτιζόλης, της ορμόνης σχετίζεται με τα συναισθήματα του άγχους που συχνά μαστίζεται σήμερα η ανθρωπότητα. Επιπλέον, η σωρός του ωφέλιμο φορτίο που αισθάνθηκε θα εξαφανιστούν αμέσως όταν συνδυάζεται με μυϊκή peragangan ψυχή που αναμένει να ολοκληρωθεί η Ουσία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Εξίσου σημαντικό, την εφαρμογή των κατάλληλων Umrah είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας για τον ισλαμικό χώρο, συντρίβοντας κόπωση πλήξη με το προσκύνημα του Προφήτη στο έδαφος. Bermunajat σε ένα κρεβάτι μεγάλο nan γης. Πλέον η αξία του τουρισμού στη Βουλή σε σύγκριση με άλλες χώρες τόσο άπειρο. Η αξία των χρημάτων τους δαπανήθηκε και πόσα από τη σοφία που αποκτήθηκε maghfirah.

Παρίσι, το Λονδίνο, την Ολλανδία θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι για οικογενειακές διακοπές, αλλά διακρίνεται από την καρδιά κτυπά, ενώ πεσμένος μπροστά από το καταφύγιο με συγγενείς. Κυματοειδές χάσετε γεια τη ζεστασιά των δακρύων όταν ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ και προσευχής στο σπίτι του Θεού.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar